...

Eğitimde Mükemmeliyet Uygulama ve Araştırma Merkezi

Eğitici Farkındalık Eğitimleri "Yükseköğretimde Üretken Yapay Zeka Kullanımında Eğilimler" Konulu Eğitimle Devam Ediyor!
26/03/2024

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Eğitimde Mükemmeliyet Uygulama ve Araştırma Merkezi (NEVEMM) tarafından üniversitemiz akademik personeline yönelik hazırlanan NEVEMM Eğitici Farkındalık Eğitimleri, 4 Nisan 2024 Perşembe günü saat 15:00’da “Yükseköğretimde Üretken Yapay Zeka Kullanımında Eğilimler” konulu eğitim ile devam edecektir.

NEVEMM Eğitici Farkındalık Eğitimleri, öğrenme-öğretme süreçleri başta olmak üzere eğitimin felsefi ve tarihsel temelleri, eğitimde ölçme değerlendirme gibi eğitimin temel bileşenlerine yönelik olarak öğretim elemanlarının farkındalıklarını artırmak için hazırlanan çevrimiçi eğitim serisidir.

Boston Üniversitesi misafir öğretim üyesi ve Hacettepe Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Nurten Karacan Özdemir tarafından 4 Nisan 2024 Perşembe günü saat 15:00'da Zoom üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek eğitime başta yeni göreve başlayan akademik personellerimiz olmak üzere tüm akademik personelimiz davetlidir.